Wednesday, September 1, 2010

Octopus Scallion Karashi Sumisoae たことわけぎの辛子酢味噌和え



cookingwithdog | June 12, 2010
Ingredients for Karashi Sumisoae
(serves 2)

100g Wakegi - Scallions (3.53 oz)
50g Boiled Octopus for Sashimi (1.76 oz)
1/2 Aburaage - Deep-Fried Thin Slice of Tofu
1/2 tbsp Sugar
1/2 tbsp Vinegar
1 tbsp Shiromiso - White Miso
1/2 tsp Karashi - Japanese Mustard

<材料>2人分
・わけぎ:1/2束(100g)
・茹でだこ(刺身用:50g
・油揚げ:1/2枚

・砂糖:大1/2
・酢:大1/2
・白みそ:大1
・練り辛子(和辛子):小1/2

Category:
Howto & Style

Tags:
cooking Japanese food recipe wakegi scallion octopus aburaage shiromiso karashi mustard sumisoae たこ わけぎ 辛子 酢味噌和え 和食 日本食 レシピ クッキング 作り方

No comments:

Post a Comment